Is thermotolerance correlated to heat-shock protein synthesis in Lactococcus lactis subsp. lactis? - Normandie Université Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Journal of Food Microbiology Année : 1992

Is thermotolerance correlated to heat-shock protein synthesis in Lactococcus lactis subsp. lactis?

P. Boutibonnes
  • Fonction : Auteur
C. Tranchard
  • Fonction : Auteur
B. Thammavongs
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-02187848 , version 1 (18-07-2019)

Identifiants

Citer

P. Boutibonnes, C. Tranchard, A. Hartke, B. Thammavongs, Y. Auffray. Is thermotolerance correlated to heat-shock protein synthesis in Lactococcus lactis subsp. lactis?. International Journal of Food Microbiology, 1992, 16 (3), pp.227-236. ⟨10.1016/0168-1605(92)90083-F⟩. ⟨hal-02187848⟩
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