HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Conference papers

Comment la présence des cristaux liquides formés par l’émulsifiant mixte de type alkyl polyglucoside/alcool gras impacte-t-elle les propriétés physicochimiques des émulsions ?

Complete list of metadata

https://hal-normandie-univ.archives-ouvertes.fr/hal-02565849
Contributor : Michel Grisel Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Wednesday, May 6, 2020 - 4:55:15 PM
Last modification on : Friday, April 1, 2022 - 1:44:02 PM

Identifiers

  • HAL Id : hal-02565849, version 1

Collections

Citation

Daria Terescenco, Celine Picard, Géraldine Savary, Florence Clemenceau, Michel Grisel. Comment la présence des cristaux liquides formés par l’émulsifiant mixte de type alkyl polyglucoside/alcool gras impacte-t-elle les propriétés physicochimiques des émulsions ?. Club Emulsion, Oct 2016, Castres, France. ⟨hal-02565849⟩

Share

Metrics

Record views

35