Physico-Chemical and Organoleptic Perspectives of Ginger Marmalade - Normandie Université Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Food Processing & Technology Année : 2018

Physico-Chemical and Organoleptic Perspectives of Ginger Marmalade

Saira Tanweer
  • Fonction : Auteur
Saadia Zainab
  • Fonction : Auteur
Aamir Shehzad

Dates et versions

hal-02461256 , version 1 (30-01-2020)

Identifiants

Citer

Saira Tanweer, Tariq Mehmood, Saadia Zainab, Aamir Shehzad. Physico-Chemical and Organoleptic Perspectives of Ginger Marmalade. Journal of Food Processing & Technology, 2018, 09 (09), ⟨10.4172/2157-7110.1000752⟩. ⟨hal-02461256⟩

Collections

COMUE-NORMANDIE
44 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More