Decontamination of spices by using a pulsed light treatment - Normandie Université Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2011

Decontamination of spices by using a pulsed light treatment

Nicorescu Irina
  • Fonction : Auteur
Morgane Guérin-Moreau
  • Fonction : Auteur
Bao Loc
  • Fonction : Auteur
Turpin Anne
  • Fonction : Auteur
Agoulon Adrien
  • Fonction : Auteur

Domaines

Bactériologie
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02366344 , version 1 (15-11-2019)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02366344 , version 1

Citer

Nicorescu Irina, Morgane Guérin-Moreau, Bao Loc, Turpin Anne, Agoulon Adrien, et al.. Decontamination of spices by using a pulsed light treatment. 11th International Congress of Engineering and Food, "ICEF11", 2011, Athens, Greece. ⟨hal-02366344⟩
27 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More