Influence of the Backslopping Practice on the Microbial Diversity of the Lactococcus Population in a Model Cheesemaking - Normandie Université Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food and Nutrition Sciences Année : 2011

Influence of the Backslopping Practice on the Microbial Diversity of the Lactococcus Population in a Model Cheesemaking

Yann Demarigny
Marion Dalmasso
Aline Tonleu
  • Fonction : Auteur
Véronique Rigobello
  • Fonction : Auteur
Yvette Bouton
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1136641

Dates et versions

hal-02363428 , version 1 (14-11-2019)

Identifiants

Citer

Yann Demarigny, Marion Dalmasso, Aline Tonleu, Véronique Rigobello, Eric Beuvier, et al.. Influence of the Backslopping Practice on the Microbial Diversity of the Lactococcus Population in a Model Cheesemaking. Food and Nutrition Sciences, 2011, 02 (06), pp.618-627. ⟨10.4236/fns.2011.26087⟩. ⟨hal-02363428⟩
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