Evaluation of probiotic properties and safety of Enterococcus faecium isolated from artisanal Tunisian meat ‘Dried Ossban’ - Normandie Université Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2018

Evaluation of probiotic properties and safety of Enterococcus faecium isolated from artisanal Tunisian meat ‘Dried Ossban’

Fichier principal
Vignette du fichier
Poster SFM MZ.pdf (1.82 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02362520 , version 1 (13-11-2019)

Identifiants

Citer

Mohamed Zommiti, Mélyssa Cambronel, Olivier Maillot, Magalie Barreau, Khaled Sebei, et al.. Evaluation of probiotic properties and safety of Enterococcus faecium isolated from artisanal Tunisian meat ‘Dried Ossban’. SFM 2018, Oct 2018, Paris, France. ⟨10.3389/fmicb.2018.01685⟩. ⟨hal-02362520⟩
30 Consultations
152 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More