In vitro assessment of the probiotic properties and bacteriocinogenic potential of Pediococcus pentosaceus MZF16, isolated from artisanal Tunisian meat « Dried Ossban » - Normandie Université Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2018

In vitro assessment of the probiotic properties and bacteriocinogenic potential of Pediococcus pentosaceus MZF16, isolated from artisanal Tunisian meat « Dried Ossban »

oral SFM oct 2018.pdf (1.54 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02362507 , version 1 (13-11-2019)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02362507 , version 1

Citer

Mohamed Zommiti, Emeline Bouffartigues, Khaled Sebei, Marc Feuilloley, Mounir M. Ferchichi, et al.. In vitro assessment of the probiotic properties and bacteriocinogenic potential of Pediococcus pentosaceus MZF16, isolated from artisanal Tunisian meat « Dried Ossban ». SFM 2018, Oct 2018, Paris, France. ⟨hal-02362507⟩
21 Consultations
51 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More