Probiotic Potential and Safety Evaluation of Enterococcus faecalis OB14 and OB15, Isolated From Traditional Tunisian Testouri Cheese and Rigouta, Using Physiological and Genomic Analysis

Liste complète des métadonnées

https://hal-normandie-univ.archives-ouvertes.fr/hal-02306689
Contributeur : Nathalie Connil <>
Soumis le : lundi 7 octobre 2019 - 00:08:54
Dernière modification le : jeudi 24 octobre 2019 - 16:20:04

Lien texte intégral

Identifiants

Citation

Olfa Baccouri, Amine Mohamed Boukerb, Leila Ben Farhat, Arthur Zebre, Kurt Zimmermann, et al.. Probiotic Potential and Safety Evaluation of Enterococcus faecalis OB14 and OB15, Isolated From Traditional Tunisian Testouri Cheese and Rigouta, Using Physiological and Genomic Analysis. Frontiers in Microbiology, Frontiers Media, 2019, 10, ⟨10.3389/fmicb.2019.00881⟩. ⟨hal-02306689⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

25