Uptake of choline from salmon flesh and its conversion to glycine betaine in response to salt stress in Shewanella putrefaciens

Type de document :
Article dans une revue
Liste complète des métadonnées

https://hal-normandie-univ.archives-ouvertes.fr/hal-02187666
Contributeur : Axel Hartke <>
Soumis le : jeudi 18 juillet 2019 - 09:53:19
Dernière modification le : lundi 26 août 2019 - 10:58:03

Lien texte intégral

Identifiants

Citation

Laurence Leblanc, Kamila Gouffi, Françoise Leroi, Axel Hartke, Carlos Blanco, et al.. Uptake of choline from salmon flesh and its conversion to glycine betaine in response to salt stress in Shewanella putrefaciens. International Journal of Food Microbiology, Elsevier, 2001, 65 (1-2), pp.93-103. ⟨10.1016/S0168-1605(00)00516-X⟩. ⟨hal-02187666⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

76