Farm to Fork Quantitative Risk Assessment of Listeria monocytogenes Contamination in Raw and Pasteurized Milk Cheese in Ireland - Normandie Université Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Risk Analysis Année : 2015

Farm to Fork Quantitative Risk Assessment of Listeria monocytogenes Contamination in Raw and Pasteurized Milk Cheese in Ireland

Uma Tiwari
  • Fonction : Auteur
Enda Cummins
  • Fonction : Auteur
Antonio Valero
  • Fonction : Auteur
Des Walsh
  • Fonction : Auteur
Geraldine Duffy
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-02167696 , version 1 (28-06-2019)

Identifiants

Citer

Uma Tiwari, Enda Cummins, Antonio Valero, Des Walsh, Marion Dalmasso, et al.. Farm to Fork Quantitative Risk Assessment of Listeria monocytogenes Contamination in Raw and Pasteurized Milk Cheese in Ireland. Risk Analysis, 2015, 35 (6), pp.1140-1153. ⟨10.1111/risa.12332⟩. ⟨hal-02167696⟩

Collections

COMUE-NORMANDIE
17 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More