Environmental sampling for Listeria monocytogenes control in food processing facilities reveals three contamination scenarios - Normandie Université Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food Control Année : 2015

Environmental sampling for Listeria monocytogenes control in food processing facilities reveals three contamination scenarios

Meryem Muhterem-Uyar
  • Fonction : Auteur
Andrei Sorin Bolocan
  • Fonction : Auteur
Marta Hernandez
  • Fonction : Auteur
Anastasia Kapetanakou
  • Fonction : Auteur
Tomáš Kuchta
  • Fonction : Auteur
Stavros Manios
  • Fonction : Auteur
Beatriz Melero
  • Fonction : Auteur
Jana Minarovičová
  • Fonction : Auteur
Anca Ioana Nicolau
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 925603
Jordi Rovira
  • Fonction : Auteur
David Rodríguez-Lázaro
  • Fonction : Auteur
Beatrix Stessl
  • Fonction : Auteur
Martin Wagner
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02167694 , version 1 (28-06-2019)

Identifiants

Citer

Meryem Muhterem-Uyar, Marion Dalmasso, Andrei Sorin Bolocan, Marta Hernandez, Anastasia Kapetanakou, et al.. Environmental sampling for Listeria monocytogenes control in food processing facilities reveals three contamination scenarios. Food Control, 2015, 51, pp.94-107. ⟨10.1016/j.foodcont.2014.10.042⟩. ⟨hal-02167694⟩

Collections

COMUE-NORMANDIE
26 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More