HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

Universités, écoles de commerce et d’ingénieurs : trois approches radicalement différentes de la professionnalisation

Complete list of metadata

https://hal-normandie-univ.archives-ouvertes.fr/hal-02094697
Contributor : Francis Guérin Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Monday, March 21, 2022 - 9:49:19 AM
Last modification on : Monday, March 21, 2022 - 9:56:25 AM

Annex

  •  Universites_Ecoles_De_Commerce_Et_D_Ingenieurs_Avec_Jingle.wav Sound  - Comment : Mise en voix de l'article Francis Guérin, Hédia Zannad. Universités, écoles de commerce et d’ingénieurs : trois approches radicalement différentes de la professionnalisation. The Conversation France, 2018. ⟨hal-02094697⟩ diffusée par Science Action Normandie dans le cadre de la Fête de la Science 2020 : https://www.youtube.com/watch?v=W6oQ0N75Kgk

Identifiers

  • HAL Id : hal-02094697, version 1

Collections

Citation

Francis Guérin, Hédia Zannad. Universités, écoles de commerce et d’ingénieurs : trois approches radicalement différentes de la professionnalisation. The Conversation, The Conversation France, 2018. ⟨hal-02094697⟩

Share

Metrics

Record views

36

Files downloads

0