Comparison of polysaccharide degradations by dynamic high-pressure homogenization - Normandie Université Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food Hydrocolloids Année : 2012

Comparison of polysaccharide degradations by dynamic high-pressure homogenization

A. Villay
  • Fonction : Auteur
F. Lakkis de Filippis
  • Fonction : Auteur
L. Picton
D. Le Cerf
P. Michaud
  • Fonction : Auteur

Domaines

Chimie Polymères
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01866761 , version 1 (03-09-2018)

Identifiants

Citer

A. Villay, F. Lakkis de Filippis, L. Picton, D. Le Cerf, C. Vial, et al.. Comparison of polysaccharide degradations by dynamic high-pressure homogenization. Food Hydrocolloids, 2012, 27 (2), pp.278 - 286. ⟨10.1016/j.foodhyd.2011.10.003⟩. ⟨hal-01866761⟩
39 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More