Optimized extraction of pectin-like polysaccharide from Suaeda fruticosa leaves: Characterization, antioxidant, anti-inflammatory and analgesic activities - Normandie Université Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Carbohydrate Polymers Année : 2018

Optimized extraction of pectin-like polysaccharide from Suaeda fruticosa leaves: Characterization, antioxidant, anti-inflammatory and analgesic activities

Zeineb Mzoughi
  • Fonction : Auteur
Amal Abdelhamid
  • Fonction : Auteur
Didier Le Cerf
Hatem Majdoub
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01866482 , version 1 (03-09-2018)

Identifiants

Citer

Zeineb Mzoughi, Amal Abdelhamid, Didier Le Cerf, Christophe Rihouey, Abderrahman Bouraoui, et al.. Optimized extraction of pectin-like polysaccharide from Suaeda fruticosa leaves: Characterization, antioxidant, anti-inflammatory and analgesic activities. Carbohydrate Polymers, 2018, 185, pp.127 - 137. ⟨10.1016/j.carbpol.2018.01.022⟩. ⟨hal-01866482⟩
38 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More